Válasszon nyelvet:

Találkozót tartott a Ceglédi Vállalkozó Klub

2016-10-07 11:44:49
vallalkozoi2.jpg

Újra találkozóra hívta a vállalkozókat a Ceglédi Vállalkozó Klub. Az érdeklődők most a Vekop forrásból finanszírozható foglalkoztatást bővítő támogatásokról hallhattak, de fontos információkat kaphattak a vidékfejlesztési pályázati lehetőségekről is. A tervek szerint újra rendszeresen szerveznek hasonló előadásokat, hogy a vállalkozók minél több segítséget kaphassanak munkájukhoz.

 

A Ceglédi Városfejlesztési Kft egyik feladata a vállalkozások segítése. Egyrészt kapcsolattartásban például a hatóságokkal, de különböző papírmunkákat is szívesen elvégeznek a vállalkozások helyett - ha azt ők igénylik. "Jelenleg ingyenes ez a szolgáltatásunk, biztatunk mindenkit, hogy keressen meg bennünket, ha úgy érzi, hogy kicsit sok a papírmunka itt az önkormányzatnál vagy a járási hivatallal kapcsolatban, vagy valami kérdésük van, igyekszünk nekik gyorsan segíteni. A másik oldalon pedig szeretnénk újra visszahozni azt a régi hagyományt, amikor a tudást osztották meg akár egymással a vállalkozók, akár pedig külsős előadó segítségével." - mondta el Szebeni Dávid, a városfejlesztési kft. ügyvezetője.

 

Most tehát külsős előadókat hívtak a találkozóra. Halasi Judit, a Ceglédi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának vezetője a Vekop forrásból finanszírozható aktuális foglalkoztatást bővítő támogatásokat mutatta be.  Vasvári Csaba pedig - aki az egyik vezető pályázatíró cégtől igazolt a Városfejlesztési Kft-hez - vidékfejlesztési pályázati lehetőségekhez kapcsolódó rendszerről és az elérhető pályázatokról beszélt. "Október végén, november elején lesz egy következő rendezvényünk, ahol különféle munkavállalói kompetenciákról lehet hallani és novemberben pedig tervezünk egy külön városfejlesztési estet, amiről majd későbbiekben szeretnék részleteket megosztani." - tette hozzá Szebeni Dávid.

 

A tervek szerint tehát újra rendszeresen szerveznek hasonló előadásokat, hogy a vállalkozók minél több segítséget kaphassanak munkájukhoz.


 

Forrás: ctv.hu

Fotó: Szokolai

Észak Ipari - kereskedelmi övezet fejlesztés második üteme
2020-06-18 19:30:07
MINTEGY 500 MILLIÓ FORINTBÓL VALÓSUL MEG CEGLÉDEN AZ ÉSZAK IPARI – KERESKEDELMI ÖVEZET FEJLESZTÉSÉNEK MÁSODIK ÜTEME

A Széchenyi 2020 program keretében, „Ipari területek bővítése az Északi Ipari-Kereskedelmi Övezetben Cegléden” címmel, 500 millió forintos európai uniós támogatásból újul meg Cegléden egyebek mellett az Ipartelepi út egy szakasza. A 4-es főút és az Ipartelepi út közötti területen teherbíró utak építése és felújítása, közművek és infrastruktúra kiépítése, valamint a tervek szerint egy adminisztratív szolgáltató központ építésének első fázisa valósulhat meg.
 
Épül a kerékpárút a Pesti úton
2020-04-30 15:45:26
Folytatódik a kerékpárutak fejlesztése, bővítése Cegléden. A Pesti úton is elkezdődött a munka.
 
Karrierlehetőség junior műszaki menedzser munkakörben
2018-09-21 09:41:23
Csatlakozzon csapatunkhoz Junior műszaki menedzser munkakörbe!
Karrierlehetőség műszaki menedzser munkakörben
2018-09-21 09:36:46
Kezdje az új évet új lendülettel, új munkahelyen! Műszaki menedzsert keresünk!