CHOOSE_LANG

Fejlesztési terület vételi lehetőség

2018-08-15 11:30:03
torteli.jpg
Fejlesztési terület vételi lehetőség
Cegléd, Törteli úti rehabilitáció
 
Profitáljon Ön is a Cegléd, Törteli úti városrész rehabilitációjából! A Törteli úti üzleti terület az egykori szovjet laktanya területén található. 2017-ben nagy mértékű fejlesztés vette kezdetét, amelyben mind a magánszektor, mind a helyi önkormányzat, mind kamarai szervezet részt vesz.

A megvásárolható telkek mérete rugalmasan változtatható 1500 és 6000 négyzetméter között. A jó megközelíthetőséget az országos közúthálózatra biztosított közvetlen ráhajtás biztosítja. A terület szomszédságában épül jelenleg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országos jégesőkárelhárítási logisztikai központja, egyéb vállalati beruházások mellett. Az M4 Üllő-Cegléd szakasz 2019-ben történő átadásával a ceglédi gazdasági-kereskedelmi-szolgáltató funkciójú ingatlanok további felértékelődése várható. A Ceglédi Városfejlesztési Kft. a területeket telekhatárig kiépített ivóvíz- és szennyvízhálózatra csatlakozás lehetőségével igény szerint tereprendezett vagy tereprendezés nélküli állapotban értékesíti. A terület kiváló akár logisztikai bázis, javító műhelyek, irodák, akár lakberendezési lerakatok építésére.

Az eladó 100 százalékos önkormányzati tulajdonú cégként az értékesítés során figyelembe veszi az értékesítés városi munkaerő- és ingatlanpiacra gyakorolt hatásait is. Ezért a területeket a Ceglédi Városfejlesztési Kft. a vevőkkel egyeztetett beépítési kötelezettséggel együtt kívánja értékesíteni, amelynek nem teljesítése esetén az eladónak jogában áll a területet visszavásárolni. Ennek célja, hogy a rendelkezésre álló városi fejlesztési területeket ne foglalja le kizárólagosan az ingatlan tartását célzó befektetés, amelynek sem fejlesztő, sem ceglédi munkahelyteremtő hatása nincs.

A terület településrendezési adatainak összefoglalója IDE kattintva érhető el.

A terület előzetes egyeztetés után bejárható, megtekinthető. 

További információ:
Vasvári Csaba ügyvezető
e-mail: vasvari.csaba@cvf.hu
Ceglédi Városfejlesztési Kft.
Észak Ipari - kereskedelmi övezet fejlesztés második üteme
2020-06-18 19:30:07
MINTEGY 500 MILLIÓ FORINTBÓL VALÓSUL MEG CEGLÉDEN AZ ÉSZAK IPARI – KERESKEDELMI ÖVEZET FEJLESZTÉSÉNEK MÁSODIK ÜTEME

A Széchenyi 2020 program keretében, „Ipari területek bővítése az Északi Ipari-Kereskedelmi Övezetben Cegléden” címmel, 500 millió forintos európai uniós támogatásból újul meg Cegléden egyebek mellett az Ipartelepi út egy szakasza. A 4-es főút és az Ipartelepi út közötti területen teherbíró utak építése és felújítása, közművek és infrastruktúra kiépítése, valamint a tervek szerint egy adminisztratív szolgáltató központ építésének első fázisa valósulhat meg.
 
Épül a kerékpárút a Pesti úton
2020-04-30 15:45:26
Folytatódik a kerékpárutak fejlesztése, bővítése Cegléden. A Pesti úton is elkezdődött a munka.
 
Karrierlehetőség junior műszaki menedzser munkakörben
2018-09-21 09:41:23
Csatlakozzon csapatunkhoz Junior műszaki menedzser munkakörbe!
Karrierlehetőség műszaki menedzser munkakörben
2018-09-21 09:36:46
Kezdje az új évet új lendülettel, új munkahelyen! Műszaki menedzsert keresünk!